Welcome to our Sprachinstitut TREFFPUNKT-ONLINE German Courses

Sprachinstitut TREFFPUNKT bei Facebook Sprachinstitut TREFFPUNKT  Twitter Sprachinstitut TREFFPUNKT  bei Google+
Deutschkurs, Intensivkurse, Spachprogramm, Deutschkurse

Comments about TREFFPUNKT

- what students wrote about us -

 

Minun palautteeni:

Hei Alexandra, olen ollut Suomessa kohta jo neljä viikkoa, ja saanut mahdollisuuden puhua saksaa vain yhden ainoan kerran! Onneksi ostin luettavakseni muutamia saksankielisiä kirjoja (joissa tapahtumapaikkana on Bamberg!). Toivon pääseväni uudelleen Bambergiin jo tänä syksynä.

 

Lukemani englannin- ja saksankieliset kommentit koulun nettisivuilla ovat niin yltiöpositiivisia, että ne kuulostavat suomalaisen korviin suorastaan epäaidoilta. Omassa tekstissäni olen yrittänyt kertoa suomeksi, että ne siitä huolimatta ovat ihan todellisia, rehellisiä mielipiteitä. Että niitä voi luottavaisin mielin lukea, ja että myös minä suomalaisena olen aivan samaa mieltä. Ja että Bambergin kokemuksista on mahdotonta kirjoittaa väritöntä, puolueetonta tekstiä.

Toivotan sinulle monia uusia suomalaisia opiskelijoita, ja jos joku vain haluaa kysyä lisää suomeksi, voit antaa sähköpostiosoitteeni eteenpäin.

Sydämellisin terveisin

Päivi

 

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Juli 2006

Kun luin näitä entisten Treffpunktin opiskelijoiden tekstejä ennen Bambergiin lähtöäni, ne tuntuivat minusta ylipositiivisilta, suorastaan epäaidoilta kaikessa hilpeydessään ja kehuissaan. Varmaankin koulu on hyvä, kun näin moni entinen opiskelija on suostunut noin lämpimästi kehumaan, mutta nämä kirjoitukset on todennäköisesti pyydetty kaikkein tyytyväisimmiltä oppilailta ja niistäkin vielä valittu koulun kannalta edullisimmat, arvelin. Kun nyt kolmen Bambergin viikon jälkeen luen samoja tekstejä uudelleen, ne tuntuvatkin tutuilta kokemuksilta, aidoilta omieni kanssa yhteneväisiltä tuntemuksilta. Juuri tällaistahan Bambergissa oli. Juuri näin minä ja koulutoverini Bambergista vastaisimme kysymykseen, millaista koulussa oli. Tästä koulusta kertominen maalailematta ja ilman ylisanoja on vaikeaa!

Päädyin Bambergiin koulun hyvien internet-sivujen ansiosta. Päättelin sivujen perusteella, että koulun hinta-laatusuhde on hyvä (erityisesti arvostan pieniä opetusryhmiä) ja koulussa on hyvä ja positiivinen ilmapiiri. Juuri näin olikin – mutta samalla paljon enemmän!

Hyvä opetus on hyvää opetusta. Opetus Treffpunktissa on ehdottomasti pätevää, mutta hyvää opetusta olen saanut muuallakin. Ainutlaatuisen tästä koulusta tekee koulussa vallitseva henki sekä vapaa-ajan ohjelma ja erityisesti sen toteutus.

Koulun sielu on iloinen ja energinen Alexandra, joka tuntee jokaisen koululaisen, oli tämä koulussa viikon, kuukauden tai vuoden. Alexandralla on ilmiömäinen kyky kiinnostua jokaisesta, luoda henkilökohtainen kontakti jokaiseen ja ymmärtää kunkin toiveet ja tarpeet, sekä taito ja halu saada oppilaat kokemaan, että tämä on Meidän Koulumme, me kuulumme yhteen, olemme kaikki ystäviä keskenämme. Kolmen viikkoni aikana juttelinkin kutakuinkin kaikkien koulun oppilaiden ja opettajien kanssa, ja tunnen saaneeni koko joukon uusia ystäviä. Todella ystäviä, enkä pelkkiä tuttavia.

Olin valinnut opetusta vain 20 ryhmätuntia viikossa, mutta todellisuudessa sain opetusta moninkertaisesti. Vapaa-ajan ohjelmaa löytyy jokaiselle päivälle, jokaikinen oppilas on aina ja kaikkialle sydämellisesti tervetullut, kukaan ei jää ulkopuoliseksi, samalla kaikki on aina täysin vapaa-ehtoista ja tunnelma on hyväntuulinen ja pakoton. Vapaa-ajan ohjelma on niin järjestetty, että mukana on aina myös saksalaisia: ei pelkästään eri puolilta maailmaa saapuneita eritasoisia oppilaita, vaan aina joitakin saksaa äidinkielenään puhuvia henkilöitä. Kun koulun kautta vielä järjestyy edullinen majoitus saksalaisten ihmisten luona, saksaa pääsee puhumaan aamusta iltaan, niin paljon kuin ikinä jaksaa. Ja siinä todella oppii koko ajan!

Valitsin varovasti vain 20 viikkotunnin kurssin ilman yksityistunteja (joita näin jälkikäteen ajatellen olisi kannattanut ottaa), koska olin kuullut ja lukenut, kuinka kaunis ja mielenkiintoinen kaupunki Bamberg on. Halusin, että minulle jää opiskelun lisäksi aikaa kiertää kirkkoja, museoita, nähtävyyksiä ja kulttuuritapahtumia. Näin, koin ja opin uutta joka päivä. Minulle syntyi henkilökohtainen side kaupunkiin, kouluun ja useisiin saksalaisiin – ja samalla haluni oppia puhumaan ja kirjoittamaan saksaa virheettömästi kasvoi entisestään.

Minulla oli hauskaa joka päivä, mutta kolme viikkoa Bambergissa ei riittänyt! Niin pian kuin mahdollista, ehkä jo tänä vuonna, matkustan sinne uudelleen. Silloin otan ryhmätuntien lisäksi henkilökohtaista opetusta, osallistun aktiivisesti vapaa-ajan ohjelmaan, opiskelen ahkerasti, opin lisää iloisessa ilmapiirissä, asun saman rouvan luona, josta tuli kolmessa viikossa ystäväni, sekä tapaan taas kaikki koulun mukavat opettajat ja saksalaiset ystävät. Iloitsen kovasti jo pelkästä ajatuksesta!

Suosittelen Treffpunktia lämpimimmin jokaiselle, joka haluaa oppia saksaa, täysin riippumatta lähtötasosta. Bambergiin uskaltaa lähteä, vaikkei osaisi saksaa vielä sanaakaan – muutaman viikon kuluttua taatusti osaa! Treffpunktissa pidetään huolta jokaisesta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Paivi mit Remira
Pivi mit Remira
Paivi mit Remira

Read further student comments in ...
... GERMAN
Kommentare in deutscher Sprache
Atsuko, Augustin, Augusto, Barbara, Carl, Carina, Christine, Frida,Gerry, Javier, Kristine, Lauri, Niels, Ilona, Pietro, Robert, ...
... ENGLISH
Kommentare in engischer Sprache

Adam, Adjiedj, Andrew, Allan, Bob, Cosmin, Caroline, Darran, Don, Eamonn, Eric, George, Hunter, Huw, Jeff, Joseph, Katja, Kristine, Nick, Renata, Ruth, Samantha, Scott, Sheri, Yahya, ...

... BRAZILIAN
Kommentare in französischer Sprache Christian, Jaime
... DUTCH Kommentare in holländischer Sprache Vinco
... ITALIAN
Kommentare in italienischer Sprache Alessio, Barbara, Elena, Franca, Francesa, Gabriele, Giovanna, Marina, Laura, Luca, Paolo, Patricia, Rosanna e Enzo ...
... JAPANESE
Kommentare in japanischer Sprache Atsushi, Ayako, Atsuko, Junko,Masaki
... POLISH
Kommentare in polnischer Sprache Anna, Kasia, Kasia, Maciek, Marek
... CZECH
Kommentare in deutscher Sprache Ilona, Lucie, MilanZdenek
... TURKEY
Kommentare in türkischer Sprache Namik
... SPANISH
Kommentare in spanischer Sprache Adelina, Augustin, Augusto, Carlos, Eva, Gustavo, Maria (2002), Maria (2010),Maria Justa, Mariella, Petro, Sandra...
... SWEDISH
Kommentare in türkischer Sprache Cecilia, Mikael
... and these companies trained their employees at TREFFPUNKT>>>

Sie finden bei uns: Firmenkurse, Outsourcing, Schulungsprogramme, Sprachprogramme, deutsch lernen, Deutschlernen, Sprachkurse
German Online Coures ] [ English Online Courses ] [ German in the house of the teacher - Home Tuition ] [ Sprachinstitut TREFFPUNKT-ONLINE ]  
masthead ] [ home ]
Sie finden bei uns: Deutschkurse in Deutschland, Deutschkurs, Deutschkurse, Sprachschule, Sprachunterricht
Contents: Alexandra von Rohr, Sprachinstitut TREFFPUNKT-ONLINE
Last update: 6 November, 2016 - info@german-language-schools-review.info
Copyright © Sprachinstitut TREFFPUNKT-ONLINE - German courses in Germany - 1995-2018